Administratie- en adviesbureau Slomp
0592 262 330
Pand van Administratie- en adviesbureau Slomp

Wie ben ik

Over ons:

Ik ben een gedreven juriste die altijd voor u klaar staat. Ik houd mij bezig met veel juridische facetten tevens met het verzorgen en begeleiden van de boekhoudingen van particulieren en ondernemers.

Administratie- en adviesbureau Slomp bestaat sinds 25 maart 1982 en heeft dus ruime ervaring en een naam opgebouwd in Gieten en omstreken.

Het bedrijf is gevestigd aan de Stationsstraat 119, 9461 GR Gieten, dat gemakkelijk te bereiken is met alle soorten van vervoer.

(Korte routebeschrijving: Vanaf de N34 alle rotondes recht oversteken, dan de bochtige weg volgen tot aan de afslag "centrum". In het eerste huis aan de Stationsstraat is ons bedrijf gevestigd. Vanuit het centrum rijdt u richting Gasselte, voordat u de afslag neemt ziet u links ons pand staan. Met openbaar vervoer uitstappen bij de "Kerspelstraat")

Telefoon: 0592-262330 te bereiken van maandag t/m vrijdag van 9 tot half 1. Buiten kantooruren staat een antwoordapparaat op dat u kunt inspreken. U wordt dan zo spoedig mogelijk door ons terug gebeld.

Per email: liesbeth@slomp.com ben ik altijd te bereikbaar en ik lees op werkdagen dagelijks onze mail. Beantwoorden doe ik altijd binnen een redelijke termijn. Meestal per omgaande. 

 

 

Coronavirus

Mocht u uw aangifte inkomsten belasting niet kunnen maken voor 1 mei, vraag dan uitstel. U kunt zelf uitstel vragen, maar dat kan ik ook voor u doen....

Lees meer
Administratie- en adviesbureau Slomp
Stationsstraat 119
9461GR GIETEN
0592 262 330
administratie@slomp.com