Administratie- en adviesbureau Slomp
0592 262 330
Pand van Administratie- en adviesbureau Slomp

Wat ik doe

Ik kan uw financiële administratie volledig voor u verwerken. Dit doen ik door handmatig uw gegevens in voeren maar ik kan dit ook geautomatiseerd verwerken. Indien u zelf uw financiële administratie verwerkt controleren en fiscaliseren ik deze, maken het jaarrapport en de aangifte inkomstenbelasting of vennootschapsbelasting.

Startende bedrijven kan ik helpen bij het opzetten van hun begrotingen en periodieke verslagen.

Uw BTW aangifte maak en verzend ik per maand, kwartaal of jaar.

Ik kan uw loonadministratie verzorgen.

Wij geven adviezen met betrekking tot al deze gebieden.

De nieuwe website is gelanceerd

Welkom op onze website. Bij een nieuwe focus op onze producten kon uiteraard de website niet achterblijven. Met een geheel nieuwe strategie van b...

Lees meer
Administratie- en adviesbureau Slomp
Stationsstraat 119
9461GR GIETEN
0592 262 330
administratie@slomp.com